Cut the chicken along the abdomen. Recapture the one and the other side.
Prepare the marinade: squeeze the juice from a lemon, squeeze the garlic and mix with salt,and black pepper.
In The Chicken rub the marinade and let stand one hour.
Melt the butter in a frying pan,put chicken on the other side. For example, cover the chicken inverted lid on the pan and put on top of a container of water. Fry on each side, depending on the weight of the chicken, from 10-12 to 15-18minut
Разрежьте курицу вдоль живота. Вернуть одну и другую сторону.
Подготовьте маринад: сжимайте сок из лимона, сожмите чеснок и смешайте солью и черный перец.
В курице протрите маринад и дайте стоять на один час.
Расплавить масло на сковороде, положить курицу на другую сторону. Например, покройте цыпленку перевернутую крышку на сковороде и наденьте на верхнюю часть елки. Жарить с каждой стороны, в зависимости от веса курицы, от 10 до 15 до 15-18 минут