21. Avocados
– Anything else?
– Okay… let me see those avocados in the back. Are they ripe?
– Not really. They’re a bit hard. What do you want them for? A guacamole or a salad?
They’re just right for a salad…
Neither. I eat them straight with some salt and black pepper.
My roommate taught me that in college.
Just like that, uh?
– Yep. And with some nice bread. French baguette would just do fine.
– How do you do that? You make an open sandwich or what?
– No, you cut it open with a knife, take out the core, salt and pepper it
and eat it with a tea spoon. Very simple but very delicious.
Hmm… I should try it. You got me curious.
– You won’t regret it. Trust me. You’ll get hooked just like me.
– Oh. Okay. Thank you for your recipe!
– You’re welcome.
21. Авокадо
- Что-нибудь еще?
- Хорошо ... Позвольте мне увидеть эти авокадо в спину. Они спелые?
- Не совсем. Они немного сложно. Что вы хотите их? Гуакамоле или салат?
Они просто подходят для салата ...
Ни один. Я ем их прямо с солью и черным перцем.
Мой сосед по комнате научил меня, что в колледже.
Так что это, э-э?
- Ага. И с каким-то хорошим хлебом. Французский багет просто будет хорошо.
- Как ты это делаешь? Вы делаете открытый сэндвич или что?
- Нет, вы обрезаете его ножом, выньте ядро, соль и перец
И съесть его чайной ложкой. Очень просто, но очень вкусно.
Хм ... Я должен попробовать это. Ты получил меня любопытно.
- Вы не пожалеете об этом. Поверьте мне. Вы будете подключены так же, как я.
- Ой. Хорошо. Спасибо за ваш рецепт!
- Пожалуйста.