Геннадий Васильев в программе «Академия домашней кухни» делится семейными кулинарными секретами.
Моя жена очень любит импровизировать на тему оливье. Летом для оливье вроде бы не сезон. Но этот салат и не оливье, и был придуман, когда еще лето только занималось. Для него потребовались маринованные овощи и вареная колбаса. На первое у нас в этот раз будет овощной супчик – его можно есть и горячим, и холодным, по-летнему. На горячее – не совсем обычный шашлык. Почему необычный? Узнаете из передачи. Ну и, наконец, домашний лимонад – в прошлом выпуске мы так и не успели о нем рассказать.
Слушайте очередной выпуск программы «Академия домашней кухни» от 1 июля 2015 года.
Gennady Vasilyev in the "Academy of Home Kitchen" is divided by family culinary secrets.
My wife loves to improvise on the subject of Olivier. In the summer, for Olivier, it seems not to season. But this salad is not Olivier, and was invented when another summer was practiced. For him, marinated vegetables and boiled sausage were required. On the first, this time we will have a vegetable soup - it can be also hot, and cold, in a summer. For hot - not quite ordinary kebab. Why unusual? Find out from the transfer. Well, finally, home lemonade - in the past release, we did not have time to tell about it.
Listen to the next issue of the Academy of Home Kitchens from July 1, 2015.