Take some ripe and fresh tomatoes,
put them in a bowl with oil.
Add the onions, strong and tasty,
on the stove you let it boil.
Choose the finest meat you get from cow or pig, it doesn't matter.
Beans and jalapeno peppers, necessary is to this.
But don't forget the Mexican spices,
the heart of the art of the cooking. Oh no!
Don't forget the Mexican spices,
without them you won't get the flavor of sunshine.
Chili con carne, aha!
Let's make chili con carne aha that s good!
Eat your chili nice and slowly
to prevent a stomachache,
crisp tortillas on your plate
will sound so nicely when they brake.
When your mouth gets full of fire
you might need something to drink,
one or two or three or four or seven beers
will be enough.
But don't forget the Mexican spices.
The spices: the heart of the art of the cooking. Oh no!
Don't forget the Mexican spices,
without them you won't get the flavor of sunshine.
Chili con carne, aha!
Let's make chili con carne, let's eat!
Возьмите несколько спелых и свежих томатов ,
положить их в миску с маслом .
Добавить лук, сильные и вкусные ,
на плите вы позволите ему закипеть .
Выберите лучшие мясо вы получаете от коровы или свиньи , это не имеет значения .
Фасоль и перец халапеньо , необходимо , чтобы это .
Но не забывайте, мексиканские специи ,
сердце искусства приготовления пищи. о нет!
Не забывайте, мексиканские специи ,
без них вы не получите аромат солнца .
Чили кон карне , ага !
Давайте сделаем чили кон карне ага , что S хорошо!
Ешьте чили приятно и медленно
чтобы предотвратить боль в желудке ,
хрустящие лепешки на вашей тарелке
будет звучать так хорошо , когда они нарушили .
Когда ваш рот попадает полные огня
Вы могли бы что-то нужно , чтобы пить,
один или два , или три или четыре или семь пива
будет достаточно.
Но не забывайте, мексиканские специи .
Специи : сердце искусства приготовления пищи. о нет!
Не забывайте, мексиканские специи ,
без них вы не получите аромат солнца .
Чили кон карне , ага !
Давайте сделаем чили кон карне , давайте есть !